KuToppen: Hvor er gullegget?
Forfatter:
Illustratør:
Qvisten Animation
ISBN:
9788241958748
Utgivelsesår:
Innbinding:
Innbundet
Alder:
0-3

KuToppen: Hvor er gullegget?

Kjempesøt bok for de aller minste, bæres som en veske.
Chickolina finner en dag et stort gullegg som er lagt på trappa på KuToppen. Men så forsvinner gullegget på mystisk vis. Hvem er den skyldige?
Det blir en vanskelig sak for KuToppens gårdsdetektiver, Klara og Gaute, for sporene leder dem bokstavelig talt på ville veier.
KuToppen er Norges mest kjente gårdstun og kan besøkes i Dyreparken i Kristiansand. Qvisten Animation vant Amanda for den første filmen om KuToppen. KuToppen på sporet kommer på kino i mars og er den tredje filmen om dyrene på Norges mest kjente gårdstun.
Qvisten Animation AS er Nordens største produksjonsselskap for animasjon. De er kjent for barnefilmer av høy kvalitet, som er prisbelønte over hele verden, og salgssuksesser i Norge. KuToppen av en av Qvistens egenutviklede merkevarer.
Kristiansand Dyrepark er Norges største opplevelsespark med over en million besøkende hvert år, og den består av aktivitetspark, dyrepark, badeland og overnattingssteder. Parken ble etablert i 1964 og ble offisielt åpnet i 1966.

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren