ISBN:
9788241920479
Forlag:
Vigmostad & Bjørke
Trykket år:
2017
Utgitt:
Utgave:
1
Alder:
Voksen

Krigens vinder over Cavendon Hall


1938 45


Kjærlighet, hemmeligheter og lojalitet


en storslått fortelling om to familiers skjebner


Familiegodset Cavendon Hall i Yorkshire har vært i Ingham-slektens eie i flere hundre år. Familien Swann har vært tjenere på godset nesten like lenge. Side ved side har de delt gleder og sorger, hemmeligheter og skandaler. Arvingene Cecily og Miles har reddet både familien og godset fra randen av økonomisk ruin. Men idet andre verdenskrig er i ferd med å bryte ut, står Cavendon Hall overfor sin største utfordring noensinne. Nå må landsbyens innbyggere hjelpe hverandre gjennom de mørke tidene og holde sammen for å overleve.


«En strålende familiesaga for Downton Abbey-fans.» Lovereading


«Det er ordentlig underholdende å lese om velstående og fremgangsrike mennesker. Bradford beskriver disse miljøene på en fantastisk måte.» Library Journal


«Lider du av abstinenser etter Downton Abbey er dette boken for deg.» Daily Mail


«Som leser kan man ikke få nok!"» USA Today Weekend Magazine


BARBARA TAYLOR BRADFORD har skrevet en rekke bestselgere, hvorav flere er filmatisert. Hun vokste opp i England, begynte å skrive som syvåring og solgte sin første historie til en avis da hun var ti år. Hun har jobbet som journalist i mange år og bor nå i New York med mannen sin. Romanene hennes har blitt oversatt til 40 språk og selges i mer enn 90 land.


Andre bøker av denne forfatteren