Forfatter:
ISBN:
9788241906398
Utgivelsesår:
Innbinding:
Innbundet
Sideantall
179
Alder:
Voksen

Knallgode brød

Å bake er inspirerende, det utfordrer kreativiteten og gir glede. Hjemmebakt brød er mer enn mat. Det er kjærlighet, omsorg, liv og kultur.Ingenting skaper en så innbydende og varm stemning som duften av nybakt brød. Det er vanskelig å vente med å smake til brødet har kjølnet. Brød er sunt, proppfullt av næringsstoffer. Det er vel derfor brød alltid har vært en viktig del av kostholdet i hele verden. Brød passer til alle typer mat, mangfoldet er ubegrenset. Wenche Frølich kjenner kornets indre hemmeligheter ettersom hun har forsket på mel og brød i mange år. I denne boken deler hun sine kunnskaper både når det gjelder råvarer og bakemetoder. Derfor er det lett for alle å lykkes med hennes oppskrifter som omfatter alt fra tradisjonelle til nyere brødtyper. Slå deg løs ved kjøkkenbenken og kna deg til nye høyder! Nyt duft og smak av brød, en av verdens eldste matvarOm forfatteren:Wenche Frølich (f 1946) er professor i mat- og ernæringsvitenskap og har forsket på brød og mel i hele sitt yrkesliv. Hun har mottatt både norske og svenske hederspriser for sin innsats innen bakeryrket og kommunikasjon av faget.

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.