Forfatter:
Oversettere:
Helene Limås Helene Limås
ISBN:
9788241954801
Originaltittel:
Dear Edward
Utgivelsesår:
Innbinding:
Heftet
Sideantall
407
Alder:
Voksen

Kjære Edward

Kjære Edward er en livsbejaende historie som ærlig og ømt utforsker et ubeskrivelig traume – og hvordan man sakte, men sikkert kan lære å leve på nytt.
En sommermorgen går 12 år gamle Edward Adler om bord på et fly fra Newark til Los Angeles. Sammen med ham er hans eldre bror, foreldrene og 183 andre passasjerer. Så skjer det utenkelige. Flyet styrter. Edward er den eneste overlevende.
Guttens tragiske skjebne får oppmerksomhet over hele landet. Selv strever han med å finne sin plass i verden uten familien. En viktig del av ham ble for evig tapt høyt opp i skyene.
Men så en dag gjør han en overraskende oppdagelse som vil lede ham til svar på noen av tilværelsens store spørsmål:
Hvordan finner man tilbake til livet, og til gleden, etter å ha tapt alt? Hvordan oppdager man sitt mål i livet? Og hvordan lever man virkelig, ikke bare overlever?

«Forbløffende … En av de mest rørende historiene du kommer til å lese i år.»
Washington Post

«En roman som ikke slipper taket i deg.»
The New York Times

«Fantastisk.»
Booklist, starred review

«En roman som ikke slipper taket i deg. En mesterlig studie i spenning, sorg og overlevelse … Elegant skrevet uten de store faktene … En sterk fortelling om hvordan man kan klare å finne tilbake til et meningsfullt liv selv under ekstremt vanskelige omstendigheter.» 
The New York Times

«Slående … Livsbejaende»
Vogue

«Nydelig detaljerte karaktertegninger … Etter endt lesning kommer følelsen av forsoning.» 
Publishers Weekly

«Gjennomgripende … Det som gjør boken så mektig er vekslingen mellom de to fortellerstemmene. Det dagligdagse som finner sted under flyturen, står i sterk kontrast til det som skjer etter ulykken. En livaktig historie om en gutt som modnes og formes av tragedien.»
Library Journal

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren