Forfatter:
Oversetter:
Vibeke Grønn Ekeland
ISBN:
9788241957857
Originaltittel:
Captain Underpants and the Revolting Revenge of the Radioactive Robo-Boxers
Utgivelsesår:
Innbinding:
Innbundet
Sideantall
224
Alder:
6-9

Kaptein Supertruse og de radioaktive robottrusenes redselsfulle revansj Kaptein Supertruse 10 i farger

Løsningen på universets gåter med Thomas og Harald!
Thomas og Harald har blitt til onde zombienerder fordømt til å rase rundt på en totalvraket postapokalyptisk planet i all evighet! Dessverre kan ikke gutta stole på Kaptein Supertru- ses hjelp fordi Hebbe Hundetruses tidsreisende rampestreker forhindret Thomas og Harald å skape ham i det hele tatt! Siden Hebbe har forandret den menneskelige utvikling for alltid, må Thomas og Harald finne en genial måte å endre den tilbake!
På’n igjen!

«Thomas og Harald viser barn at du ikke nødvendigvis må fly for å ha superkrefter. Superkrefter kan like gjerne være kreati- viteten eller fantasien din; det kan være en superkraft som kan redde verden, og det er noe jeg tror barn relaterer seg til.»
Dav Pilkey

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren