Mat og vin

Kaker og desserter for sensitive mager

  • Forfatter: Cecilie Hauge Ågotnes
  • ISBN: 9788241913525
  • Utgivelsesår: 2017
  • Innbinding: Innbundet
  • Sideantall: 160
  • Kategori: Mat og vin
  • Alder: Voksen
Mat og vin

Kaker og desserter for sensitive mager

Har du sensitiv mage, cøliaki eller IBS?
Er du laktoseintolerant?
Da er dette kake- og dessertboken for deg!

Her får du fantastisk gode oppskrifter på kjente og kjære kaker som «Verdens beste», «Hvit dame», sjokoladekake, blåbærpai - og alle er tilpasset lavFODMAP-dietten, en forskningsbasert diett for deg med sensitiv mage. Ikke minst får du en revolusjonerende oppskrift på luftig og fin glutenfri søt gjærbakst!

Kakene og dessertene i denne boken smaker himmelsk for alle, også for den som ikke har allergier å ta hensyn til. Prøv dem til bursdag, vennekveld eller til hverdags. De aller fleste ingrediensene finner du i dagligvarehandelen.

Contributor img

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes har skrevet en rekke bøker og kokebøker med fokus på lavFODMAP. Hun er også en mye brukt foredragsholder og driver bloggen lavfodmap.no.
Les mer

Media image.
Tilgjengelig

429,-

Du har lagt produktet i handlekurven
Kaker og desserter for sensitive mager
Kaker og desserter for sensitive mager
Innbundet Innbundet
|
Tilgjengelig
1 x 0,-
0,-
Innbundet Innbundet
|
Tilgjengelig
1 x 0,-
0,-
Loading...