Forfatter:
ISBN:
9788241935022
Utgivelsesår:
Innbinding:
Heftet
Sideantall
96
Alder:
Voksen

Jul under krigen

Koronatilværelsen siden mars 2020 gjør oss mer interessert i historiske unntakstilstander. Også under krigen strevde folk med å ha både et hverdagsligliv og å få markert høytider. 
Jul under krigen er et julehefte om juletradisjoner og skikker under andre verdenskrig. Her kan du dykke inn i forskjellige tema gjennom heftet uten å nødvendigvis lese det fra perm til perm. Hvordan var det å feire jul blant gutta på skauen? Hvordan feiret okkupantene jul? Hva sto på bordet til selvbergingsjul, kunne det være villagris og bypoteter? Hvilke gaver ga man bort, hvordan pyntet man hus og tre, og hvilke julekort sendte man? Bli med på en spennende reise tilbake i tid med illustrasjoner fra Schjervens rikholdige avisarkiv og andre kilder.

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren