Forfatter:
ISBN:
9788241958915
Utgivelsesår:
Innbinding:
Innbundet
Sideantall
352
Alder:
Voksen

Jul for nybegynnere

Forventninger, forviklinger og fandenivoldske venninner.
Lillian har flyttet fra Kolbjørn. Alt ligger til rette for en ny start, alder ingen hindring! Kolbjørn har beholdt huset, det er helt greit – for Kolbjørn kommer ikke til å forandre på noe. Han er stødig som grunnfjellet. Det vil si: kjedelig som gråstein. 
En som ikke er kjedelig, er Lillians venninne Rose. Hun er tvert imot litt for mye. Alle venninnene er enige om at det har vært deilig at Rose har bodd i Spania, men hun er tross alt med i firkløveret. Og nå kommer hun hjem til jul. Før Lillian vet ordet av det, har hun sagt ja til at Rose kan bo hos henne, i den nye toromsen, og sannelig finner ikke Rose veien til Kolbjørn også … 

«Braathen skriver med en snert og innlevelse som gjør at leseren blir revet med i historien fra første side. (…) hjertevarm roman om vennskap, familiebånd og ikke minst om det å sette grenser, stille opp og verne om seg selv.»
[Terningkast 5] heidisboble, bokblogger

«Som julebok er romanen helt perfekt i mine øyne. Handlingen utspiller seg like før jul, men de mellommenneskelige forholdene og problemstillingene som tas opp, hører hjemme når som helst på året.»
Tine Sundal, bokblogger

«En rolig, god, kosebok»
Lillasjel, bokblogger

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren