Forfatter:
Oversetter:
Anlaug Lia
ISBN:
9788241958236
Originaltittel:
The Orchard Girls
Utgivelsesår:
Innbinding:
Heftet
Sideantall
624
Alder:
Voksen

Jentene fra eplehagen

Vennskap kan vare livet ut. Det samme kan hemmeligheter ... 
London, 2004. Oppveksten var ikke uten kompliserte familierelasjoner, men nå som voksen føler Frankie at livet er på skinner igjen. Det smertefulle bruddet med bestemoren er tilbakelagt, tror hun, helt til veiene deres med ett krysses igjen. Frankie skjønner at fortiden likevel ikke er forbi, og hun forstår at bestemoren bærer på en hemmelighet som kan få store konsekvenser for dem begge. 
Somerset, 1940. 17-år gamle Violet rømmer fra London etter å ha mistet kusinen sin under et ødeleggende bombeangrep på byen. Hun slutter seg til Kvinnenes landbrukshær og forsøker å stable livet sitt på bena igjen. Faren for flyangrep er stor også her, og i tillegg står jentene i Winterbourne Orchards overfor en annen, mektig fiende – som befinner seg langt nærmere dem. Snart står de overfor en situasjon som krever både mot og samhold. Og denne natten må de holde tett om, for alltid …

«En velskrevet, spennende bok full av familiehemmeligheter … Briljant»
Fabulous

«Personer du ikke kommer til å glemme.»
Sunday Express

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren