Forfatter:
Oversetter:
Hilde Lyng
ISBN:
9788241958472
Originaltittel:
Isadora Moon and the Shooting Star
Utgivelsesår:
Innbinding:
Innbundet
Sideantall
144
Alder:
6-9

Isadora Måneblomst og stjerneskuddet Isadora Måneblomst 13

Ny bok om barnas søteste favoritt! Isadora Måneblomst er halvt vampyr, halvt alv – helt unik!

Isadora ser på nattehimmelen til et skoleprosjekt – klassen hennes skal lære alt om verdensrommet og hun bestemmer seg for å kikke på stjernene for å få inspirasjon. Men vent litt, hva er det? Gjennom teleskoplinsen ser Isadora et stjerneskudd! Etter å ha lett seg frem til stedet stjernen landet oppdager Isadora en blinkende venn. Hun heter Nova, kommer fra en annen planet, og skal slett ikke være på jorda! Det verste er at Novas katt Pluto har forsvunnet, og Isadora må hjelpe til å finne ham. Gjennom magiske leirbål, fortellinger om rommet, måneost og en glitrende overnatting, trenger Isadora all fantasien sin til å hjelpe Nova med å finne Pluto før vennen må fly tilbake til stjernene. 


Om Isadora Måneblomst-serien:

«Serien er en livlig feiring av det å være annerledes og å ha blandet bakgrunn»

The Guardian


«Bøkene (om Isadora Måneblomst) er en super måte å lære barn at det er ok å være annerledes, til og med å være en vampyr-fe! Bildene på både omslaget og gjennom hele boka gir boka liv, og den glitrende forsiden vil fange oppmerksomheten til fantasifulle barn over alt.»

The Family Grapewine

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren