Forfatter:
Oversetter:
Hilde Lyng
ISBN:
9788241958496
Originaltittel:
Isadora Måneblomst Gets the Magix Pox
Utgivelsesår:
Innbinding:
Innbundet
Sideantall
120
Alder:
6-9

Isadora Måneblomst får tryllekopper

Ny bok om barnas søteste favoritt! Isadora Måneblomst er spesiell fordi hun er annerledes. Halvt vampyr, halvt alv – helt unik!
Isadora får en merkelig følelse i magen når læreren forteller at det blir matteprøve på mandag. Hun er virkelig ikke noe glad i prøver … eller matte! Kanskje hun kan late som om hun er syk og bli hjemme i stedet? Isadora ringer sin rampete kusine Mirabelle, som gir henne en trylleformular som skal gjøre susen.
Og det gjør den, til Isadoras store glede! Men når magiske hårete tryllekopper begynner å sprette rundt omkring kjenner Isadora at hun angrer litt. Heldigvis er mamma der og kan rydde opp, og sammen greier de å kvitte seg med tryllekoppene. De greier til og med å få matte til å bli morsomt!

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren