Forfatter:
ISBN:
9788241952692
Utgivelsesår:
Innbinding:
Innbundet
Sideantall
186
Alder:
9-12

Ikke akkurat Lykke Lykke 1

Ny serie – perfekt for fans av Superbitchene! Møt Lykke: Tøff og svak, uovervinnelig og sårbar – og som slettes ikke har tenkt å la alfajentene definere henne.
Lykke er klassens klovn og venninne med Liv, som går i ett med tapetet. Kan de bli kule uten å miste seg selv? Kan man være kul uten å være som alle andre? Og vil vennskapet overleve prosessen?
En serie om å stole på seg selv, å finne sin indre drive, om vennskap, kjærlighet, sosiale medier med karakterer man virkelig blir glad.

«En helt fantastisk historie som er underholdende samtidig som den treffer rett i hjerterota.»
Malin Adriaensen, @readygoread

«Fabelaktig lykke … Steinholm er en av Norges aller beste ungdomsbokforfattere!»
[Terningkast 5] Solgunn Solli, Altaposten

«Jeg gir den ti av ti!»
Rakel, 11 år

«En perle av en bok, som jeg skulle hatt i livet når jeg var 10-12 år. Tenk å møte så mye motstand som Lykke gjør og allikevel står hun oppreist. En nydelig bok som rørte meg langt inn i hjerterota.»
Sissel Wennersgaard

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren