Forfattere:
ISBN:
9788241952548
Utgivelsesår:
Innbinding:
Innbundet
Sideantall
233
Alder:
Voksen

Hvem er du? Hvordan forstår deg selv - og alle andre

Hva er typisk deg? Og hvem fungerer du best med?
Er du åpen, planmessig, ekstravert, medmenneskelig eller nevrotisk? Forskning har vist at vi alle kan oppsummeres med vekt på en av disse fem faktorene.
På en lettlest og underholdende måte får du vite mer om din egen personlighet og ikke minst hvordan den går overens med andre. Her lærer du hvem du er i forhold til de rundt deg og får vite hvordan kunnskap om personlighet kan gjøre deg til en bedre sjef, kollega, venn eller samboer.

Boken er skrevet av Petter Schjerven, kjent fra TV-programmet Typisk deg, og Rolf Marvin Bøe Lindgren, psykologen som tester alle kjendisene til P2s Sånn er du. Av alle han har undersøkt er for øvrig Petter den som er nærmest gjennomsnittet.

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren