Forfattere:
ISBN:
9788241951329
Utgivelsesår:
Innbinding:
Heftet
Sideantall
64
Alder:
Voksen

Hjortevilt - kjøttbehandling

Alt du trenger å vite for å ta vare på og utnytte hjortevilt fra skudd til tallerken.
Boken er basert på lang jegererfaring sammen med råd fra kjøttindustri og mattilsyn. Feltbehandling, partering, stykking og fryselagring – veileder både nybegynnere og de mer erfarne. Praktisk innrettet med mange gode tips for tiltak også når vær, transport eller skuddplassering skaper spesielle utfordringer.

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren