Forfatter:
Oversetter:
Elisabeth Middelthon
ISBN:
9788241959936
Originaltittel:
Homecoming
Utgivelsesår:
Innbinding:
Innbundet
Sideantall
621
Alder:
Voksen

Hjemkomst

Ny bok fra forfatteren av Tilbake til Riverton, Den glemte hagen, En svunnen tid, Hemmeligheter, Huset ved innsjøen og Klokkemakerens datter.
Julaften 1959, Adelaide Hills: Det har vært en glødende varm dag, og i kveldstimene avdekkes en foruroligende scene ved et idyllisk bekkefar på en sagnomsust eiendom tilhørende Turner-familien. Den lille byen Tumbeela blir med ett sentrum for en av Sør-Australias mest sjokkerende drapssaker. 
Seksti år senere får Jess, som har jobbet som journalist i London i mange år, en uventet telefon. Hun drar umiddelbart tilbake til Sydney. Hennes kjære bestemor Nora har vært utsatt for en hjemmeulykke i og befinner seg på sykehus. 
I huset til bestemoren finner Jess en bok som omhandler etterforskningen av tragedien som rammet Turner-familien julaften i 1959. 
Jess skjønner at det finnes en forbindelse mellom hennes egen familie og denne beryktede saken – som egentlig aldri ble oppklart. 
Hennes egen familiehistorie hviler på en løgn. 
Hjemkomst er en familiesaga som spenner over flere generasjoner. Hva gjør vi for dem vi elsker? Og hvor langt er vi villig til å gå for å hindre sannheten i å komme for en dag? 

«Vidunderlig»
Elle

«Alle lagene i denne historien inneholder overraskelser for enhver.»
Kirkus Reviews

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren