Hjemkomst
Forfatter:
Oversetter:
Elisabet W. Middelthon
ISBN:
9788241959936
Originaltittel:
Homecoming
Utgivelsesår:
Innbinding:
Innbundet
Alder:
Voksen

Hjemkomst

Hva gjør vi for dem vi elsker, og hvor langt er vi villig til å gå for å beskytte løgnene vi forteller?
Julaften 1959, Adelaide Hills: En grusom scene avdekkes på områdets mest sagnomsuste eiendom, tilhørende Turner-familien. Den lille byen blir med ett sentrum for en av Sør-Australias mest sjokkerende drapssaker.
60 år senere må Jess, som har jobbet som journalist i London i 20 år, på kort varsel reise tilbake til Sydney: Bestemoren Stella, som overtok omsorgen for henne da hennes egen mor sviktet, har vært utsatt for en hjemmeulykke og befinner seg nå på sykehus.
Stella har alltid vært sterk, entusiastisk og ung til sinns. Nå virker hun derimot svak og forvirret. Jess skjønner at bestemoren fak-tisk var ufokusert også i tiden før ulykken, og at hun hadde falt i trappen opp til loftet – det ene stedet Jess absolutt ikke fikk lov til å nærme seg da hun var liten.
I huset til bestemoren finner Jess en bok som omhandler etterforskningen av tragedien som rammet Turner-familien julaften i 1959. Jess skjønner at det finnes en forbindelse mellom hennes egen familie og denne beryktede saken – som aldri egentlig ble oppklart.

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren