Forfatter:
Oversetter:
Hilde Sandnes
ISBN:
9788241920578
Originaltittel:
Hälsorevolutionen
Utgivelsesår:
Innbinding:
Innbundet
Alder:
Voksen

Helserevolusjonen

Maria Borelius, prisbelønnet vitenskapsjournalist og forfatter, var 52 år da hun begynte å føle seg gammel, trøtt, sliten og pjusk. Hun hadde vondt i ryggen og klimateriebesvær og hadde en følelse av at livet snart ville ta slutt. Hvorfor? spurte hun seg selv. Det ble starten på en 4 år lang reise der hun tilfeldigvis oppdaget en helt ny livsstil - den antiinflammatoriske. Som en detektiv begynte hun å grave etter ny kunnskap og reiste verden rundt for å sette sammen puslespillbrikkene med all den nye informasjonen hun fikk fra ledende forskere, guruer og fitnesseksperter på den vitenskapelige frontlinjen. Det handlet om mat og trening, men også om følelser, solnedganger, langlivssekter og urgamle indiske helsekurer.

Ny forskning viser at inflammasjon får kroppen til å eldes tidligere, og øker risikoen for å flere av våre store folkesykdommer. Helserevolusjonen er den fascinerende historien om en kunnskapsreise så vel som en livsreise: om hvordan en antiinflammatorisk livsstil kan holde deg ung og frisk men også gjøre deg mer harmonisk og lykkelig. Uten en oppblåst mage og konstante humørsvingninger. Boken er like spennende som den er anvendelig, med en rad enkle kurer, oppskrifter og tips som hjelper deg til å komme i gang med ditt nye, gladere liv. 

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.