Forfatter:
ISBN:
9788241919206
Utgivelsesår:
Innbinding:
Heftet
Sideantall
444
Alder:
Voksen

Gutten som elsket rådyr

Det er jul. En eldre mann sitter i bilen sin på vei over fjellet. Han får plutselig øye på noe i mørket der fremme og får med nød og neppe stoppet. I snødrevet foran ham står en liten gutt. Blå på leppene. Med et rådyrhorn på hodet.

Fjorten år senere blir en ung jente funnet død i et fjellvann ikke langt unna. Jenta er kledd som en ballettdanser. Ved bredden står et fotoapparat. I lyngen ved vannkanten ligger en side fra barneboka Brødrene Løvehjerte.

Mia Krüger jages fortsatt av tvillingsøsterens død. Holger Munch har vært ute i permisjon for å ta seg av datteren. Sammen dras de inn i denne merkelige og intrikate saken, fast bestemt på å finne en snarlig løsning. Men lite vet de.

Om hva som snart skal møte dem.

Gutten som elsket rådyr er tredje bok i den bestselgende serien om Holger Munch og Mia Krüger.

 

«GUTTEN SOM ELSKET RÅDYR ER DEN BESTE I SERIEN SÅ LANGT.»
Elin Brend Bjørhøi, ­VG

« DET ER EN FRAMDRIFT BÅDE I SPRÅKET OG STORYEN HANS SOM GJØR AT MAN IKKE VIL/MAKTER Å LEGGE FRA SEG BOKA FØR ØYNENE STREIKER.»
(Terningkast 5) Tor Hammerø, Nettavisen

«FOR ET DRIV! FOR ET TEMPO! FOR EN SPENNING! FOR NOEN HEIDUNDRENDE OVERRASKELSER!»
(Terningkast 6) Bjørn Bakken, Bokblogger

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren