ISBN:
9788241932267
Utgivelsesår:
Innbinding:
Heftet
Sideantall
70
Alder:
Voksen

God gammeldags norsk jul

I år kan julesangen «Glade Jul» feire 200-års jubileum, og i dette heftet finner vi historien om verdens mest utbredte julesang. «Norsk Jul» inneholder kjente
fortellinger og bidrag som spenner fra Marie Hamsun til Asbjørnsen og Moe. Vi har klassiske vers og dikt fra Henrik Wergeland og Herman Wildenvey, i tillegg til artikler og småstoff om gamle juletradisjoner, myter og legender.  Heftet inneholder også en stor julequiz for hele familien!

Men norsk jul er en del av en større nordisk tradisjon, og heftet inneholder derfor også kjente historier fra våre naboland. Både Selma Lagerlöf og H.C. Andersen er representert med kjente og kjære fortellinger. Og ikke minst: Dette heftet inneholder hele 8 ark med klistremerker; over 60 hyggelige til-fra pakkelapper og vakre gammeldagse klistremerker som kan pynte julebrev, kort og julegaver!

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.