Forfatter:
ISBN:
9788241935046
Utgivelsesår:
Innbinding:
Heftet
Sideantall
96
Alder:
Voksen

Glad Jul

Velkommen til en hjertevarm og humørfylt julereise tilbake til gamle dager. Du vil finne kuriøse avisklipp og annonser – i tillegg til rørende, romantiske og litt vemodsfylte juleminner!
Vi ønsker alle at julen skal være en inkluderende feiring for hele familien – med god mat og god stemning. En felles høytid i årets kaldeste og mørkeste tid. I dette heftet ser vi tilbake på tidligere skikker: Her er annonsene om årets populære julegaver til barn og voksne, forslag til juleforberedelser, personlig pleie og hvordan kle seg festlig. For ikke å snakke om julematen, da som nå skulle det beste av mat og drikke på bordet. Vi er også innom feiringen i trangere tider, som uansett var preget av samhold og omtanke.
Dette vakre og rikholdige heftet er en forundringspakke med glade glimt fra tidligere tiders julefeiring! Med på kjøpet får du også quiz, oppgaver og årgangsvitser.

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren