I en reise igjennom tid og smaker ser vi hvordan gin kan nytes i forskjellige settinger, og hvordan man kan gjøre enkle grep for å fremheve ginopplevelsen. Norges kanskje fremste ginbartender, Truls Thomsen ved Pjolter & Punsj i Stavanger tar her for seg historien, populariteten, gintyper, tonictyper, cocktailoppskrifter, tilbehør og bartenderens beste tips!
Truls Thomsen er en av Norges fremste Cocktailbartendere og har over 12 års erfaring fra bransjen. Han var for et år siden med på å starte Pjolter & Punsj i Stavanger, som etter kort tid har vist seg frem som en av Norges beste barer.
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.