Forfatter:
ISBN:
9788241903298
Utgivelsesår:
Innbinding:
Innbundet
Sideantall
347
Alder:
Voksen

Galgetreet

Et lik dinglet fra galgetreet, et sted for henrettelser gjennom arhundrer ...

Etter den kaldeste natt i manns minne finner man et lik hengende i det gamle eiketreet i utkanten av landsbyen, der så mange andre kropper har hengt for. Han har håndjern på, og buksene er snodd rundt anklene - er det selvmord, mord eller en ulykke som følge av en eller annen bisarr sexlek?

Journalist Jill Francis og politibetjent Richard Thornhill blir involvert i saken fra hver sin kant. Jill blir også ganske ufrivillig trukket inn i forholdene ved den lille kostskolen hvor mannen underviste. Samtidig plages hele Lydmouth av en kikker, og Jill som nettopp er flyttet inn i eget hus, frykter at hun blir iakttatt fra morket utenfor. Ogsa på det personlige plan blir både reporter og politimann utfordret

Galgetreet er tredje bind i serien om kriminalbetjent Thornhill og byen Lydmouth.


"Galgetreet avsluttes med en ladet spenning fylt av håp - en cliffhanger av håp - som får deg til a lengte etter neste bok."
Frances Fyfield, Daily Express

"Taylor strekker spenningen til det ytterste helt til løsningen kommer til slutt, når både morderen og det tvingende motivet avsløres. Underveis eksponeres hjertekulden i et samfunn som tar så veldig feil."
Donna Leon, Sunday Times

"Mer Andrew Taylor i norsk språkdrakt, takk!"
Knut Holt, Fadrelandsvennen


Andrew Taylor er født i Hertfordshire, England. Han har blant annet vært lærer, båtbygger og bibliotekar før han i 1983 ble forfatter på fulltid. Taylor og hans kone bor med sine barn og to katter i Forest of Dean på grensen mellom England og Wales.

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren