ISBN:
9788233120085
Utgivelsesår:
Innbinding:
Heftet
Sideantall
146
Alder:
Voksen

Fotoglede: Lær mer om komposisjon mennesker - natur - by

Hva er det som gjør et godt foto godt? Er det kameraet? Er det motivet? Eller er det kanskje fotografen? Når du står der med kameraet i hånden og skal ta et bilde står du overfor flere valg. Hva vil du si med bildet, skal motivet fylle hele billedflaten eller skal omgivelsene være med - og ikke minst, hvor i billedflaten skal motivet plasseres? Du kan styre hvordan bildet oppfattes ved bruk av linjer, former, farger og perspektiv.

I denne boken tar fotografene Stian Schioldborg og Eivind Røhne deg med på en spennende fotografisk reise. De gir deg to porsjoner inspirasjon og en porsjon kunnskap slik at du med enkle grep både vil og kan ta bedre bilder. Boken viser deg at uansett ytre forhold, kan du utvikle deg som fotograf ved å tenke form, komposisjon og visjon. Lær hvordan du ved å ta hensyn til kontraster, harmoni, dynamikk og balanse kan komponere bedre bilder og ta fotograferingen din til nye høyder.

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.