Forfattere:
Illustratør:
Cecilia Heikkilä
ISBN:
9788241951206
Originaltittel:
Sagor från Mumindalen
Utgivelsesår:
Innbinding:
Innbundet
Sideantall
96
Alder:
3-6

Fortellinger fra Mummidalen Etter tre historier av Tove Jansson

Gaveboka for neste generasjons Mummielskere!
I denne eventyrsamlingen blir et nytt publikum kjent med Mummitrollet i tre ulike historier.
I Veien til Mummidalen følger vi familien gjennom en oversvømt skog, og frem til det som skal bli Mummihuset og Mummidalen. I Mummitrollet og den magiske hatten dukker en ukjent hatt opp, mens en ulykkelig trollmann vandrer rundt barhodet på månen. I Mummitrollet på hatttifnattenes øy tar familiens seiltur en uventet vending når de plutselig møter hundrevis av Hattifnattar.  
Historiene er basert på episoder fra Tove Janssons kapittelbøker, som har blitt omarbeidet for bildebokformatet. Den perfekte boken for en ny generasjon Mummielskere! 
- Oppfølger til Julen kommer til Mummidalen
- Den perfekte boken for en ny generasjon Mummielskere! 
- Formidler magien, visdommen, kjærligheten, lyset og mørket i Mummi -verdenen.

Tove Jansson (1914–2001) var en finlandssvensk forfatter, bildekunstner og tegneserieskaper. Hun skapte de kjære Mummitroll-bøkene, og gjorde en allsidig karriere både som forfatter og som visuell kunstner. Bøkene hennes er oversatt til over 50 språk.

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren