Martin Fjeld

Martin Fjeld

Martin Fjeld (f. 1985) begynte med surdeigsbaking i 2013, og i 2017 startet han Ille Brød surdeigsbakeri i Oslo (navnet er et ordspill på fredrikstaduttrykket «ille bra» – «veldig bra»). En rekke topprestauranter serverer deres brød. Fjeld er fra Fredrikstad og bor nå i Oslo. Anca Tinc, Katarina Soukupova og Alan Bates er bakere på Ille Brød og medforfattere av boken.

Foto: Alex Conu

Last ned høyoppløst foto her
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Bøker av Martin Fjeld