Kirsten Winge

Kirsten Winge

Kirsten Winge (f. 1960) fra Trysil har lang erfaring som sanker, jeger og villmarkskokk. Hun er biolog og har utgitt en rekke bøker basert på råvarer fra naturens spiskammers. Hun er opprinnelig fra Trondheim, og bor nå i Trysil.

For «Bærboka» (2013) og «Perfekt viltkjøtt» (2016) fikk hun henholdsvis sølv og bronse i den internasjonale finalen i Gourmand World Cookbook Awards. I 2015 fikk hun Ingrid Espelid Hovigs matkulturpris.

Last ned høyoppløst foto her
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Bøker av Kirsten Winge

Se alle