Forfatter:
Oversetter:
Hilde Rød-Larsen
ISBN:
9788241909894
Originaltittel:
Five days left
Utgivelsesår:
Innbinding:
Innbundet
Sideantall
415
Alder:
Voksen

Fem dager igjen

De umulige tingene vi gjor for kjarligheten

Mara Nichols er en kjarlig ektefelle og mor, en elsket datter og en suksessrik advokat. Hun har blitt diagnostisert med en sykdom som bare har én utgang og har gitt seg selv fem dager til a ta farvel.

Scott Coffman bor pa en helt annen kant av landet og er fosterfar for en gutt pa atte ar. Scott star over for sin egen fem dager-lange nedtelling for hans elskede fostersonn skal fores tilbake til sin biologiske mor.

Scott og Mara blir kjent via et internettforum. Vennskapet som oppstar hjelper dem gjennom den vanskeligste og mest avgjorende uken i deres liv.

Fem dager igjen utforsker kjarlighetens og utholdenhetens grenser, og de hjerteskjarende beslutningene foreldre enkelte ganger ma fatte. Julie Lawson Timmer handterer omtalige temaer med dyp menneskelig innsikt. Hun forteller en gripende, men likevel opploftende historie som leseren vil bare med seg lenge etter at siste side er lest.

«En enestaende debut!»
Publishers Weekly

«En imponerende, hjerteskjarende roman det ikke er mulig a legge fra seg.»
Booklist

Julie Lawson Timmer vokste opp i Canada og bor na i Michigan, USA sammen med mann, fire tenaringer og to labradorer. Hun jobber som advokat og skriver pa sin andre roman. Fem dager igjen utkom i USA i 2014 og fikk stormende mottakelse. Boken er under oversettelse i 17 land.

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.