Forfatter:
ISBN:
9788241958335
Utgivelsesår:
Innbinding:
Heftet
Sideantall
336
Alder:
Voksen

Fem dager i mai

Rå spenningsroman fra tidligere vinner av Tarjei Vesaas’ debutantpris.
En ung, kvinnelig blogger forsvinner. Kun politispaner Johnny Abrahamsen tar den bekymrede moren alvorlig. Mens Norge feirer den første nasjonaldagen etter pandemien, befinner han seg i et kappløp med en skrudd gjerningsmann på jakt etter flere kvinner. Gjennom fem dager i mai som ingen nordmenn vil glemme, erfarer Abrahamsen at all ekstremisme forenes i kvinnehat, og at han er sin egen verste fiende.
Fem dager i mai er første roman i en serie med Johnny Abrahamsen i hovedrollen.

«Først og fremst er dette en uhyre velskrevet og spennende thriller, en politisk ukorrekt kruttkjerring inn i middelklassens selvbilde.»
Ola Hegdal, NRK

«Ambisiøs krim om hva som skal til for å sette Norge i brann.» 
Marit Egaas, Stavanger Aftenblad

«Det er bare å ønske Ole Asbjørn Ness velkommen inn i toppsjiktet blant norske krimforfattere. Imponerende!»
Tom Egeland

«Med korte avhugde setninger settes tempoet opp, spenningskurven er stigende og boken blir etter hvert til en skikkelig pageturner. Anbefales!»
Tom Kristensen

«Boka er lettlest, kapitlene flyr unna, og den er veldig vanskelig å legge fra seg. Tidvis kan Ness skimte med noen vakre setninger, men det er ikke til hinder for fremdriften, jeg bare legger merke til dem og tenker, jøss, dette var fint skrevet.»
[Terningkast 5] Artemisias verden

«Jeg ble sugd inn i handlingen, og språket er stødig og velskrevet. Hvem gjerningspersonen var, var åpent helt til slutt, jeg ble stadig forvirret og lurt underveis.»
[Terningkast 5] HenningBokhylle

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren