ISBN:
9788241934940
Utgivelsesår:
Innbinding:
Innbundet
Sideantall
10
Alder:
0-3

Fantorangens sanger

Vi har samlet fem fantorangsanger som kan synges av, med og for barn i alle aldre. Trykk på knappen, lytt til sangene og syng med til: Vil du være vennen min, Snibel Snabel, Sovesang og Pussesang.
Dette er sangskatten til nye generasjoner.
Boken egner seg både for armkroken og sengekanten. Med en hardfør og enkel sangbok kan barnet selv spille sangene. NB: Lydtett rom medfølger ikke og må kjøpes separat.
Fantorangen er folkeeie med sine mange programmer på NRK Super. Fantorangen er oppfinnsom, morsom, nysgjerrig, litt egosentrisk, selvtilfreds og veldig stolt av egne prestasjoner. Fantorangens beste venn er den litt bekymrede Pivi og kosebamsen Eddi. Det er laget både musikkvideoer, bøker og lisensprodukter med Fantorangen.

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.