Forfatter:
ISBN:
9788241961229
Utgivelsesår:
Innbinding:
Innbundet
Sideantall
40
Alder:
3-6

Fantorangen: Pivi får lus

Pivi har fått lus og klør så fælt i fjærene. Tante Liss kommer med lusekam og forstørrelsesglass og vil gjøre en lusesjekk, men Pivi syns både lusekam og lusekur høres litt skummelt ut. Kanskje Fantorangen heller kan støvsuge bort lusene? Eller skremme dem vekk med et kraftig trompetstøt? Til slutt får endelig tante Liss sjekket. Kammen er ikke så vond som han var redd for og lusekur lukter i grunnen ganske godt. Endelig slutter det å klø i fjærene! Men hvorfor klør plutselig tante Liss?

Nok en morsom historie fra det kjente og kjære Fantorangenuniverset. Humørsprederen Fantorangen er en folkekjær TV-figur med eget program på NRK Super. Fantorangen er en oppfinnsom, morsom og nysgjerrig verdensmester, som alltid er veldig stolt av egne prestasjoner. Fantorangens beste venner er den fornuftige og litt bekymrede Pivi og kosebamsen Eddi. Fantus, en liten babyFantorang, er også flyttet inn og henger med og lager litt krøll i planene. 

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren