Forfatter:
Oversetter:
Hege Frydenlund
ISBN:
9788241952678
Originaltittel:
The Farm
Utgivelsesår:
Innbinding:
Heftet
Sideantall
474
Alder:
Voksen

Fabrikken

En frisk og troverdig page-turner om et aktuelt samfunnstema. Unge kvinner i pengenød bærer frem barn for de velstående.
Hudson Valley, New York: Luksustilværelse med utsøkte måltider, personlig treningsopplegg, massasje og generell velvære, på et tilbaketrukket og naturskjønt sted. 
Godt betalt – mer penger enn du hadde drømt om. Og haken ved det? I ni måneder kan du ikke forlate stedet. Du skal produsere den perfekte babyen. For noen andre.  
Jane er en alenemor fra Filippinene som strever hardt for å gi sin lille datter en bedre framtid. I likhet med andre kvinner i samme situasjon, ser hun på tilbudet hun får fra Fabrikken som en vei ut av fattigdommen. Men avtalen innebærer en kostnad hun og mange av de andre kvinnene ikke forutså. En for stor kostnad, synes flere av dem.

«Skremmende aktuelt … Treffende kvinneportrett … en vekker for oss alle.»
[Terningkast 5] Cathrine Krøger, Dagbladet

«Fabrikken er en sterk, interessant og viktig roman som skildrer mange former for kjærlighet og varme, den til familie, venner og materielle ting. Den tar opp surrogati på en eksplisitt, men samtidig lite insisterende måte, noe som er forfriskende.»
Sumaya Jirde Ali, Vårt Land

«… en velskrevet roman om surrogatets paradokser.»
Kamille

«… et krast innlegg i debatten om de økende klasseforskjellene i verden. Det er en er fortelling om hva det vil si å ha mye, hva det vil å ofre – og hvordan vi betrakter dem som er annerledes.»
Ellen Sofie Lauritzen, Dagens Næringsliv

«… en tematikk verdt å tenke over.»
Gerd Elin Stava Sandve, Dagsavisen

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren