Forfatter:
ISBN:
9788241914812
Utgivelsesår:
Innbinding:
Innbundet
Sideantall
300
Alder:
Voksen

Eventyrdronningen En biografi om Margit Sandemo

Den utrolige historien om Margit Sandemos eventyrlige liv og karriere.

Sagaen om Isfolket ga henne en spesiell plass i mange leseres hjerte. I denne boken følger vi hennes oppvekst på bondebygda i Norge og videre til adelskretser i Sverige. Som barn og ungdom opplevde hun både overgrep og sykdom, men etter hvert møtte hun kjærligheten, og oppdaget sine kunstneriske evner. I årene etter gjennombruddet i 1982 har Margit Sandemo nådd ut til millioner av lesere.

Siden har hun skrevet medrivende historier om mennesker i kamp mot farlige krefter, og tar leserne med inn i et magisk univers der skikkelser fra tro og mytologi gis liv.

Men suksessen var kontroversiell ... forfatteren ble angrepet både fra religiøse kretser og fra åndssnobbene som fryktet kiosklitteraturen.

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren