Forfatter:
ISBN:
9788241952715
Utgivelsesår:
Innbinding:
Innbundet
Sideantall
154
Alder:
Voksen

Et steg foran Veien til varig løpeglede

«Det øyeblikket var avhengighetsskapende. Jeg visste allerede da at jeg ville oppleve dette igjen; jeg var hektet. Løpingen hadde tatt meg.»

Etter mange år med usunn livsstil fant Jann Post tilbake til løpegleden. Han elsket følelsen av stigende form, fikk mer overskudd og taklet stress bedre. Han trengte ikke å løpe langt eller hardt, det viktigste var å komme seg ut.
Denne gleden vil han inspirere flere til å oppleve.
Enten du er helt i startfasen eller jakter på sterkere tider i konkurranser, får du uvurderlige tips. Post deler både egne erfaringer og kunnskap han har samlet gjennom samtaler med eliteutøvere og trenere.
Han skriver om hvordan du kommer i gang, overvinner sviktende motivasjon, trener variert og effektivt, og ikke minst hvordan du får gjennomført løpeturen i en travel hverdag. Boken har også egne treningsopplegg for nybegynnere, mosjonister og supermosjonister som trener mot 10 kilometer, halvmaraton og maraton.
Det eneste du må gjøre, er å snøre på deg løpeskoene og ta det første steget.
Bli inspirert til å gjennomføre løpeturen på tross av ti gode unnskyldninger for å la være.

«Ei velskrevet og personlig løpebok – med mange gode råd og treningsforslag.» 
Anmeldt i Kondis

«Han formidler raust av sin store kunnskap til andre løpere, både nybegynnere og de som befinner seg i nærheten av Posts egne gode tider.»
Anmeldt i Kondis

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren