Forfatter:
Oversetter:
Helene Limås
ISBN:
9788241957734
Originaltittel:
One Night on the Island
Utgivelsesår:
Innbinding:
Innbundet
Sideantall
262
Alder:
Voksen

En kveld på øya

To mennesker. Et tilfeldig møte. En kjærlighetshistorie som varer livet ut.
Å tilbringe 30-års dagen alene er det siste Cleo Wilder hadde sett for seg. Likevel har hun latt seg overtale av sjefen til å ta en retreat i lutter ensomhet for å lade batteriene og ikke minst gi seg selv en utfordring – det kan absolutt være nyttig når man har dating som journalistisk innfallsvinkel og skriver en spalte i uken om temaet.
På en avsidesliggende irsk øy skal hun bo i en luksuriøs hytte, og hun ser – om ikke annet – frem til å nyte freden og tiden alene. Dette gir henne også tid til å planlegge videre kjærlig- hetsliv og karriere.
Mack Sullivan gleder seg også til å få litt tid helt for seg selv. Han er amerikaner, og har kommet til øya både for å pleie sje- len og utforske røttene sine.
Uheldigvis har det skjedd en dobbeltbooking. Og ferja går ikke på flere dager. Cleo og Mack som trodde de skulle få litt tid alene, blir nå tvunget til å dele den med hverandre.
Josie Silvers velkjente varme, sjarm og innsikt i alt som berører hjertet kommer til sin fulle rett i En kveld på øya. Det viser seg ofte at det vi tror vi ønsker oss, ikke er det vi egentlig trenger!

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren