Forfatter:
Oversetter:
Kirsti Vogt
ISBN:
9788241911095
Originaltittel:
Eeny meeny
Utgivelsesår:
Innbinding:
Heftet
Sideantall
357
Alder:
Voksen

Elle melle

Den første boken i Helen Grace-serien
To gisler. Én kule. Ville du ofret deg selv for en annen?
En åpenbart forstyrret person bortfører personer i par og gir dem et forferdelig ultimatum: En av dere overlever, en av dere dør. 
Helen Grace og hennes kolleger ved Southampton politistasjon står med ryggen mot veggen.  I tillegg til å drive klappjakt på gjerningspersonen må de beskytte de overlevende som sliter med store mentale skader etter det de har vært igjennom. Flere blir kidnappet. Men hva er forbindelsen mellom ofrene? Etterforsker Helen Grace gir alt hun har, i en sak som plutselig, og skremmende nok, begynner å nærme seg en sluttet sirkel. 
M.J. Arlidge undersøker styrken i forholdet mellom mennesker, valg foretatt i mørk, dyp fortvilelse, og betydningen av å ofre seg for andre. Intensiteten øker etter som hver av de intrikate personene drar leseren inn i sin historie.

Oversatt av Kirsti Vogt

«Spenningsbombe! M.J. Arlidge viser et enormt talent. (...) Alle bitene faller på plass i denne helstøpte kriminalromanen. Anbefales uten forbehold.»
Gunnar Gran, Stavanger Aftenblad

«Denne intense debuten er simpelthen utsøkt.»
The Sun

«Uhyrlig spennende og filmatisk! En debutbok som tar strupetak på leseren.»
Crimetime

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren