Forfatter:
ISBN:
9788241960093
Utgivelsesår:
Innbinding:
Heftet
Sideantall
206
Alder:
Voksen

Du er min historie

Nyansert roman om utfordrende samliv.
Kvinnen i denne romanen lever i et forhold som gradvis har sviktet i sammenføyningene. Mannen er deprimert, han har alltid vært det, lever et liv litt på siden av alle andre. Han går. Forsvinner ned veien fra huset der de håpet å finne lykken. Noen ganger går han til andre.  
Du er min historie beskriver ett år i et ekteskap og gir oss innblikk i parets felles historie gjennom fortettede tilbakeblikk. Reflektert, vakkert og vondt skrevet frem med en sterk og tydelig litterær stemme.  

«Oppsiktsvekkende. (…) Du er min historie er en selvsikker og stilsikker roman skrevet i en myk realisme og et kledelig nøkternt språk.»
[Terningkast 6] Joakim Tjøstheim, Dagbladet

«Vondt, vakkert og velskrevet om å påta seg en altfor stor omsorgsbyrde. (…)»
[Terningkast 5] Sigmund Jensen, Stavanger Aftenblad

«Ein samlivsroman med eit trollbindende språk. (…) Ein sjeldan gang no og då vert ord fattige når ein skal skildre eit litterært meisterverk. Dette er definitivt ein av dei.»
[Terningkast 6] Kjell Magne Gjøsæter, bokblogger.com

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren