Forfatter:
ISBN:
9788241919473
Utgivelsesår:
Innbinding:
Heftet
Sideantall
497
Alder:
Voksen

Det ville østen En innføring i klassisk sibirofili

Dette er dikij vostok det ville østen, og slik lever altså vi. Slapp av. Ta deg et glass vin! Ikke vær så nervøs, det er ikke bra for blodtrykket ditt. Kom igjen, så drikker vi for helsen din! ler fyren.
   Jeg, på min side, tenker at det er sannelig ikke «østen» som er det villeste her omkring.

I denne originale villmarksodysseen blir vi kjent med et storslagent galleri av tenkelige og utenkelige figurer i tenkelige og utenkelige situasjoner hvor tragedie og komikk blandes friskt. Den uvanlige ferden starter med den transsibirske jernbane i Moskva, deretter med all mulig transport gjennom grandiose landskap, til falleferdige rønner, til fjerne Altaj alt for å finne den bortkomne Ljonja, en sibirsk boksemester og en venn hvis vennskap mellom to motsatte kjønn er mulig, da.

Romanen tegner et uforglemmelig bilde av Russland slik du aldri vil finne landet beskrevet i nyhetene.

«En morsom bok, skrevet med innlevelse, forståelse og kunnskap.»
Helge Baardseth, Vagaband

«Abrahamsens reiseopplevelser er forfriskende lesning.»
Erle Marie Sørheim, Dagbladet

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren