Forfatter:
ISBN:
9788241961403
Utgivelsesår:
Innbinding:
Innbundet
Alder:
Voksen

Det vi så, var et svik mot barna En ny retning for velferdsstaten

Mange barn i Norge opplever psykisk og fysisk vold, omsorgssvikt og overgrep. I møte med de offentlige systemene går mange av dem under radaren.


Det vi så var et svik mot barna beskriver hvordan utsatte barn blir ofre for tabukultur, byråkrati og manglende forståelse for problemene. Dermed kommer utfordringene tilbake med økt kraft - og til en større samfunnsøkonomisk kostnad.  


I denne boken kombinerer tidligere barne- og likestillingsminister Inga Marte Thorkildsen stort engasjement og egne erfaringer med oppdatert kunnskap om barn og unges levekår. Hun kommer også med konkrete forslag til en ny retning for velferdsstaten som løsning på en av vår tids viktigste samfunnsutfordringer.


Det vi så var et svik mot barna er en varm debattbok til forsvar for barna, og for økt kunnskap, åpenhet og mot. 

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren