Forfatter:
Oversetter:
Anlaug Lia
ISBN:
9788241957147
Originaltittel:
The Daughter
Utgivelsesår:
Innbinding:
Innbundet
Sideantall
410
Alder:
Voksen

Den usynlige datteren

Hva om den eneste måten å finne ut hva som skjedde med moren din, var å faktisk bli henne?
Jeg lener meg mot ham og hvisker spørsmålet jeg ikke har tillatt meg seg selv å si høyt disse 23 årene: «Pappa, drepte du mamma?» 
Hannah Davidson har en far som er rammet av demens, en bror som er TV-stjerne og som hun ikke har kontakt med lenger, og en mor som ble myrdet da Hannah var barn. Drapssaken og mediedekningen av den snudde opp ned på familielivet deres. 
Som voksen er Hannah til forveksling lik moren. Og hun er nå på samme alder som moren da hun ble drept. Hannah har bestemt seg for å finne ut hva som egentlig skjedde med henne. Men grensene mellom mor og datter blir snart uklare, og Hannah oppdager at hun står i fare for å tape det farlige spillet hun har satt i gang. 
«Denne uhyrlig spennende, nydelig skrevne boken er et must for alle som har måttet håndtere drama i sin egen familie. Jeg raste gjennom sidene, og satt som fjetret gjennom det hele. Ikke minst er fortellingen helt unik.»
Sophie Hanna

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.