Forfatter:
Oversetter:
Einar Blomgren
ISBN:
9788241952791
Originaltittel:
Nothing Ventured
Utgivelsesår:
Innbinding:
Heftet
Sideantall
400
Alder:
Voksen

Den som intet våger

Dette er ikke en detektivhistorie, det er en historie om en detektiv. Den som intet våger er første bind i en ny altoppslukende serie signert Jeffrey Archer – en av vår tids største historiefortellere.
William Warwick har alltid drømt om å bli detektiv. Til farens store skuffelse vil han ikke følge familietradisjonen og bli advokat. I stedet velger han å slutte seg til London-politiet – et karrierevalg som kommer til å definere livet hans.
Etter noen måneder får han sin første høyprofilerte sak som fersk detektiv ved Scotland Yard. I forbindelse med tyverietterforskningen av et dyrebart Rembrandt-maleri fra
Fitzmolean-museet, treffer han Beth, en vitenskapsassistent på galleriet. William forelsker seg hodestups, uten å vite at hans utvalgte bærer på en hemmelighet hun er livredd for å avsløre.

«Archer befester sin stilling som en fortellernes mester.»
Publishers Weekly

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren