Forfatter:
Oversetter:
Eli-Ann Tandberg
ISBN:
9788251686631
Originaltittel:
The Infernal Devices 3 - Clockwork Princess
Utgivelsesår:
Innbinding:
E-bok
Alder:
12-16

Den mekaniske prinsessen Skyggejegerne - Begynnelsen 3

HENNES ENESTE SJANSE TIL Å REDDE VERDEN ER Å OFRE DET HUN ELSKER OVER ALT PÅ JORD

Tessa Gray burde være lykkelig. For er ikke alle bruder lykkelige? Men bryllupsforberedelsene overskygges helt av det mørke nettet som er i ferd med å snøre seg sammen rundt Skyggejegerne ved Instituttet i London. 

Mortmain planlegger å sette inn en hær av nådeløse roboter for å knuse Skyggejegerne én gang for alle. For å sette planen ut i livet, mangler han bare ett element: Tessa Gray.

Tessa forstår snart at det kun er én person som kan redde livet hennes og at det er henne selv. Men hvordan kan en enslig jente, selv én som har kraft til å styre englene, overvinne en hel hær?

Gå ikke glipp av denne storslagne oppfølgeren til 
Den mekaniske prinsen, og tredje bok i forløper-serien til Skyggejegerne-bøkene, som er oversatt til over 35 språk.

Oversatt av Eli-Ann Tandberg


CASSANDRA CLARE
 ble født av amerikanske foreldre i Iran. Da hun var ti år gammel hadde hun allerede bodd i Frankrike, England og Sveits. Etter å ha jobbet i ulike underholdningsmagasiner i Los Angeles og New York ble hun i 2006 fantasy- forfatter på heltid. Hennes serie Skyggejegerne har toppet bestselgerlistene verden over.

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren