Forfatter:
Oversetter:
Torleif Sjøgren-Erichsen
ISBN:
9788241914706
Originaltittel:
The Dark Prophecy
Utgivelsesår:
Innbinding:
Innbundet
Alder:
12-16

Den mørke spådommen

HVORDAN STRAFFER MAN EN UDØDELIG?
VED Å GJØRE HAM MENNESKELIG.

Apollon har blitt jaget vekk fra Olympos etter å ha falt i unåde hos sin far, Zevs. Plutselig er han en helt vanlig, kvisete tenåringsgutt nede på jorda. For å gjenvinne farens gunst, må han forlate Halvblodsleiren og bringe lyset tilbake til de mange mørklagte Oraklene rundt omkring i USA. Men Oraklene er slett ikke ufarlige, og for å overleve må Apollon inngå allianser med de mest suspekte vesener ...

I denne andre delen i en serie på fem bøker møter vi også igjen gamle kjente fra Riordans univers og finner endelig ut hvordan det gikk med Percy Jackson og vennene hans.

Om forfatteren:
Rick Riordan er forfatter av de kritikerroste og prisbelønnede ungdomsseriene «Percy Jackson», «Kanekrøniken», «Gudene fra Olympos» og «Magnus Chase og gudene fra Åsgard». Riordan har solgt mer enn 35 millioner bøker bare i USA og ble i 2011 kåret til årets beste barnebokforfatter av mer enn 500 000 amerikanske lesere.

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren