Den korteste historien om USA
Forfatter:
ISBN:
9788241953347
Utgivelsesår:
Innbinding:
Innbundet
Alder:
Voksen

Den korteste historien om USA Fra Columbus til Trump

En kunnskapsrik og morsom bok for alle som er nysgjerrige på USA og høstens presidentvalg.
USA er landet alle har en mening om, men få forstår. Folket med de store interne forskjellene og konfliktene, men som likevel er langt mer forskjellig fra resten av verden enn hverandre.
Hvem er amerikanerne? Hvorfor er de i dag så splittet, og hvordan kan de igjen samle seg til De forente stater? Hvordan ble USA verdens fremste politiske, økonomiske og kulturelle supermakt, og er de nå i ferd med å miste denne lederrollen? Hva er den amerikanske drømmen, og lever den fortsatt?
Boken tar for seg ulike tema som våpen, Grunnloven, fast food, valg, kapitalisme, helsesystemet, verdenspoliti, innvandring, konspirasjoner, overvåkning – og svarer på hvordan valget i november ender.

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.