ISBN:
9788241931789
Utgivelsesår:
Innbinding:
Heftet
Sideantall
240
Alder:
Voksen

Den beste reisehåndboka 2019 Den beste reisehåndboka 2019

Den beste reisehåndboka 2019 inneholder mange hundre store og små tips som gjør reisen enklere, tryggere mer spennende, billigere og mer innholdsrik.

Boka har også unike tips om hoteller, restauranter og opplevelser på aktuelle og populære reisemål og dette er boka du både kan bruke til planlegging og som du tar med deg på selve reisen.

Den inneholder forbrukertips og smarte triks samlet inn av en av landets fremste reiseeksperter og som gjør at du unngår å bli lurt før og under reisen.

Boka er i et hendig format og har også bilder og illustrasjoner. 

Odd Roar Lange har vært reisejournalist i snart 30 år. Foruten Nordens største reiseblogg, www.thetravelinspector.no, skriver han fast reisestoff for Dagbladet og er reiseekspert for TV2s «God morgen Norge».

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.