Forfatter:
Oversetter:
Helene Limås
ISBN:
9788241959547
Originaltittel:
Dead at First Sight
Utgivelsesår:
Innbinding:
Heftet
Sideantall
560
Alder:
Voksen

Død ved første blikk

Kvalitetskrim fra den internasjonale bestselgerforfatteren Peter James.
En mann venter på sitt livs kjærlighet på en flyplass i London. På den andre siden av Atlanterhavet, i Key West i Florida, sitter en pensjonert politimann på en bar og venter på at kvinnen han tror er sjelefrenden hans, skal komme. De to mennene vil snart oppdage at de har blitt svindlet for omtrent alt de eier. Kvinnene de skulle møte, eksisterer ikke.
Samme uke etterforsker Roy Grace et selvmord i Brighton som virker suspekt. En kjekk motivasjonsjonscoach melder seg – han har funnet ut at identiteten hans er blitt misbrukt til å svindle elleve kvinner på nettet. Han skjønte det da han en dag fikk en tele-fon fra en av dem: «Du kjenner ikke meg, men jeg trodde jeg kjente deg.»
Den kvinnen er nå død.
Roy Grace forstår at det han ser, bare er toppen av isfjellet. Et smart og hensynsløst, morderisk globalt svindelnettverk står bak. Klarer de å få has på det?

«En full-skala, overraskende historie.»
Kirkus

«Forrykende og kjapp … Ikke gå glipp av denne.»
Booklist

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren