Forfatter:
ISBN:
9788251684873
Originaltittel:
The Lunar Chronicles 3 - Cress
Utgivelsesår:
Innbinding:
E-bok
Alder:
12-16

Cress

EN HACKER I VERDENSKLASSE.
MENNESKEHETENS ENESTE HÅP.

Cress har vokst opp som ensom fange i en satellitt. Med bare skjermer til selskap har hun blitt en fremragende hacker og et nyttig redskap for den onde dronning Levana. Én dag får hun ordre om å spore opp Cinder, som er på flukt sammen med Scarlet, kaptein Thorne og Wolf.

Den lille opprørergruppen legger planer for å styrte dronningen, og da Cress oppnår kontakt med dem, øyner hun endelig et håp om å flykte. Men fluktforsøket slår grusomt feil, og selv om Cress får friheten tilbake,  er prisen hun må betale høyere enn hun noen gang  hadde kunnet forestille seg ...

«Cress» er tredje bok i den internasjonale bestselgerserien «Månekrøniken», der kjente eventyr oppstår i en overraskende, ny drakt. Gå ikke glipp av fjerde og siste bok i serien: «Winter».

DETTE ER IKKE DET EVENTYRET DU HUSKER
- MEN DET ER ETT DU IKKE VIL GLEMME.

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren