Forfattere:
Illustratør:
Joachim Berg
ISBN:
9788241955686
Utgivelsesår:
Innbinding:
Innbundet
Sideantall
128
Alder:
6-9

Brakfis! Et tonn med tabber

Matis Brakfis er tilbake! Gutten med utrolig … historisk … komisk mye uflaks. Kan det bli verre? Klart det kan!
Akkurat da Matis har klart å vekke interessen til Mia – den søteste jenta i klassen – dukker det opp en ny gutt i klassen. Han merker seg at Mia synes uflaksen til Matis er sjarmerende, og han går straks i gang med sin egen klumsete sjarmoffensiv. Matis har fått en falsk uflaks-konkurrent! Snakk om uflaks.
Som om ikke det var nok, har hippie-pappaen til Matis kommet fra Nederland for å vinne mammas hjerte tilbake. Matis’ uflaks går som kjent i arv på farssiden. Og alt går bare en vei når Matis’ pappa har en plan – rett vest.  
Livet er et eneste stort bananskall som ligger og venter på Matis Brakfis , etter en nederlandsk slektning. I Nederland liker de visst også å forkorte Matis. Så når pappa kommer på besøk, roper han, mens hele klassen til Matis hører på: «Tiss Brakfis! Tiss Brakfis!».

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren