Forfatter:
Oversetter:
Camila Wimmer
ISBN:
9788241913020
Originaltittel:
En enda natt
Utgivelsesår:
Innbinding:
Heftet
Sideantall
541
Alder:
Voksen

Bare én natt

En lidenskapelig beretning om hevn, maktkamp og umulig kjærlighet.

Natalia De la Grip er en av Sveriges mest talentfulle finanskvinner. Hun tilhører eliten og overklassen, men har alltid gått sine egne veier. Målet hennes er en ledende posisjon i familiens imperium.

David Hammar er arbeiderklassegutten som har blitt en av Sveriges mest velbeslåtte risikokapitalister. Han er like beundret som avskydd. Nå er tiden inne. David skal endelig nå målet og utfordre familien De la Grip. Dette er et kupp han har planlagt hele livet. 

Da David og Natalia møtes, er begge uforberedt på tiltrekningen som oppstår. Natalia vet at familien hennes hater ham, men ikke hvorfor. David har sin agenda klar. Mot sin vilje trekkes de mot hverandre og opplever en natt som ingen av dem kan glemme. Men et forhold dem imellom er utenkelig. De er fiender. Det var bare én natt.

Simona Ahrnstedt er forfatter, psykolog og blogger. Hun holder skrivekurs og brenner for romansesjangeren bøker av kvinner, for kvinner, om kvinner.

Oversatt av Camilla Wimmer.

Sagt om boken:
 «En roman som slår gnister. Et spennende drama som varmer i vintermørket.» Tranås-posten  

«Det er en velskrevet beretning. ( ) Personportrettene er både velutviklede og troverdige, hvilket bidrar til å skape et dypere innhold. ( ) En velskrevet, nyansert og smart fortelling, krydret med erotikk og kjærlighetslengsel. Brilliant, Ahrnstedt!»  Litteraturmagazinet  

Det er planlagt tre bøker i denne serien. Og Ahrnstedt-suksessen fortsetter, med flere titalls tusen solgte i hardcover så langt av bok nummer to, Bare én hemmelighet.

 

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren