Forfattere:
Illustratør:
Thomas Madsen
ISBN:
9788241959738
Utgivelsesår:
Innbinding:
Innbundet
Sideantall
336
Alder:
9-12

Bacon eller bestevenn? Historien om mennesket og de andre dyrene

ER DU GLAD I DYR? Syns du bløte hundemager, varme hestemuler og morsomme grisetryner er det beste i verden? Men har du tenkt på at mennesket også er et dyr? Vi har mye til felles med de andre pattedyrene. Likevel har vi endt opp helt forskjellige steder. Hvorfor ble hunden bestevennen din, mens grisen ble til bacon? 
BACON ELLER BESTEVENN? er full av store spørsmål, fascinerende fakta og spennende forskning. Forfatter Lise og dyrlege Andreas forsøker å finne ut hvordan vi kan forstå andre arter enn oss selv, og de diskuterer hvordan forholdet egentlig er mellom dyr og mennesker. For er det virkelig sånn at vi mennesker er SJEFEN OVER ALLE DYRENE PÅ JORDA?

«Bacon eller bestevenn? kombinerer populærvitenskap med filosofisk undring på en måte som vil appellere til yngre, nysgjerrige lesere som liker å tenke selv.»
Gro Jørstad Nilsen, Barnebokkritikk.no

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.