Bacon eller bestevenn
Forfattere:
Illustratør:
Thomas Madsen
ISBN:
9788241959738
Utgivelsesår:
Innbinding:
Innbundet
Alder:
9-12

Bacon eller bestevenn Du og de andre dyrene

Den ultimate boka om forholdet mellom mennesker og dyr!
Møt superstjernene! Hva er det hunden, grisen, rotta, hesten, tigeren og mennesket har felles? Mye mer enn du tror! De er alle pattedyr og har en lang historie sammen. Men hvorfor har vi endt opp så forskjellige steder? Ja, hvorfor kaller du hunden for bestevennen din og tar på den Marius-genser hvis det er kaldt ute? Og etterpå spiser du grisen rett fra skinkepakka? Og hvorfor strigler du hesten din, men hyler når du ser en rotte i stallen? For ikke å snakke om at du aldri har møtt en tiger engang!
Dette og en haug med andre spørsmål får du svar på i denne ultimate boka om forholdet mellom mennesker og dyr. For er det egentlig sånn at vi mennesker er sjef over alle dyrene på jorda?

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.