Arven
Forfatter:
Oversetter:
Lene Stokseth
ISBN:
9788241962080
Originaltittel:
The Figurine
Utgivelsesår:
Innbinding:
Innbundet
Alder:
Voksen

Arven

Storslått pageturner fra velkjent bestselgerforfatter.
Victoria Hislop er tilbake med en fengslende historie om Hellas, kjærlighet, oppdagelsen av antikk kunst og en brutal familiefortid. 
Av all den eldgamle kunsten som fascinerer oss, er det ingen som er mer tiltalende enn de kykladiske figurene. Disse mytiske små statuettene fra bronsealderen er svært ettertraktet av både samlere – og plyndrere. 
Når Helena arver besteforeldrenes leilighet i Athen, blir hun overveldet av minner fra somrene hun tilbrakte der som barn, da Hellas var under et brutalt militærdiktatur. Helena arver en rekke verdifulle gjenstander og antikviteter. Hvordan har bestefaren samlet en slik skare? Hvilken menneskelig pris ble betalt for dem? 
Helena blir selv involvert i utgravningen av verdifulle gjenstander, og lyssky virksomhet tilhører ikke bare fortiden, oppdager hun. Victoria Hislops nye roman kaster lys over den tvilsomme anskaffelsen av kulturskatter og prisen folk vil betale for å klamre seg til dem.

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren