Forfatter:
Oversetter:
Ulrik Farestad
ISBN:
9788241913518
Originaltittel:
Night School 2 - Legacy
Utgivelsesår:
Innbinding:
Heftet
Alder:
12-16

Arven Night school 2

Ingen steder å dra. Ingen steder å gjemme seg

I løpet av ett år har Allie blitt arrestert tre ganger, slått opp med to kjærester og sett familien gå i oppløsning. Bare ved Cimmeria føler hun seg hjemme.

Men nå lurer farene også innenfor Cimmerias murer. Og i sentrum av det hele står Allies familie. Denne gangen kan ingen beskytte henne. Ingen andre enn Allie selv.

Arven er andre bok i spenningsserien Night School, som har toppet bestselgerlistene verden over. Serien er til nå er oversatt til over 20 språk.

Om forfatteren:
C.J. Daugherty har bakgrunn som krimreporter, politisk kommentator og gravejournalist og jobber nå fulltid som forfatter. Ved siden av bestselgerserien Night School har hun også skrevet The Secret Fire sammen med Carina Rozenfeld.

Sagt om første bok i serien, Bruddet:
« en treffsikker, gjennomarbeidet, spennende og engasjerende ungdomsroman. Lenge før boken slutter, vet jeg at jeg kommer til å savne fortsettelsen og at ventetiden på neste bok vil bli lang.»  Espen Selmer-Torgersen, Leselysten.com

«Jeg er hekta!»  Victoria Jelsø Spanthus til Bok365.no

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren